Figurinele Safari

Ca tot vorbiram de targ, vara trecuta am avut o experienta interesanta la prima editie a Salonului de carte, presa si muzica de la Sinaia. Alaturi de alte exponate, figurinele Safari si-au gasit un locsor bine-meritat imediat dupa sectiunea cartilor si…nu au ramas neobservate. Otilia, colega noastra care prezinta de ceva timp rubrica Produsul saptamanii de pe www.aquilatoys.ro, a fost tinuta in priza de un grup adorabil de copii – probabil sportivi aflati in cantonament – care, spre lauda lor au luat cu asalt prima data cartile, iar apoi au pornit-o spre animalute…

Pictate manual, figurinele Safari sunt niste reprezentari foarte izbutite ale diverselor personaje, dar si animale, de la cele marine, pana la cele din savana. Sunt extrem de realiste datorita faptului ca sunt sculptate de experti care au cercetat cu atentie anatomia diverselor animale sau personaje reprezentate pentru o mai mare acuratete. Un exemplu graitor in acest sens este colectia Carnegie, o colectie de dinozauri care-si datoreaza succesul stransei colaborari intre sculptori si paleontologii de la Muzeul de Istorie Naturala din Pittsburgh.

O alta varianta de produse, apartinand tot brand-ului Safari, sunt tuburile cu figurine. Puteti opta intre cele cu 12 figurine si mega-tuburile, cu 24 de figurine. In afara cele clasice cu animale (acvatice, din jungla sau din mari si oceane) va propunem si alte tipuri de figurine „la tub”: vehicule de apa, aparate de zbor, cavaleri cu dragon, pirati, Egiptul Antic, figurine spatiale si altele. Tuburile ofera o solutie practica: o intreaga gama de figurine (la dimensiuni reduse – intre 4 si 7,5 cm) in acelasi produs.

Ultimele noutati ale acestui brand sunt calutii de rasa (care au inregistrat cel mai mare succes in randul… fetitelor!) si figurinele intruchipand zane ale florilor – aproape la fel de apreciate ca poneii sau caii de vita nobila.

Intreaga gama de jucarii Safari o gasiti pe site-ul nostru, www.aquilatoys.ro

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply